nie powinienes miec problemu z wlozeniem. no a regulowac niestety trzeba bedziemkowalm pisze:I czy po zmianie aparatu jeśli uda mi się go wlożyć w takim samym ustawieniu jak poprzedni - trzeba będzie regulować zapłon? Dobrze wiedzieć czy tak czy nie to od razu się umówię w warsztacie na ustawienie
Zgasł i nie pali. Brak iskry na świecach.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Kowal_
- płk Gleba

- Auto: VW Passat CC
- Silnik: CCZA
Tak się fajnie złożyło, że z rana wykładu nie było... to pojechałem na jeden ze szrotów.
Zakupiłem aparat zapłonowy. Co prawda trochę dużo policzyli bo 140zł... ale przynajmniej szybko i na miejscu
Po jednych ćwiczeniach pojechałem do domu. Zamontowałem aprat, ustawiłem w tej samej pozycji co wcześniej poprzednik i auto odpaliło od razu
Na jutro się umówiłem na ustawienie zapłonu, jest to konieczne bo teraz silnik chodzi trochę jak szybkobrotowy diesel
Panowie - wielkie dzieki za pomoc. Dzięki Wam szybko naprawiłem golfika
Wszystkim punkciki za pomoc
330KM/450Nm
-
MZiobro
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
a nie mówiłemmkowalm pisze:![]()
![]()
![]()
Tak się fajnie złożyło, że z rana wykładu nie było... to pojechałem na jeden ze szrotów.
Zakupiłem aparat zapłonowy. Co prawda trochę dużo policzyli bo 140zł... ale przynajmniej szybko i na miejscu![]()
Po jednych ćwiczeniach pojechałem do domu. Zamontowałem aprat, ustawiłem w tej samej pozycji co wcześniej poprzednik i auto odpaliło od razu![]()
Na jutro się umówiłem na ustawienie zapłonu, jest to konieczne bo teraz silnik chodzi trochę jak szybkobrotowy diesel![]()
Panowie - wielkie dzieki za pomoc. Dzięki Wam szybko naprawiłem golfika![]()
Wszystkim punkciki za pomoc