zapalniczka...
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
M_a_S_t_E_r
- Mały gagatek

- Kontakt:
zapalniczka...
Mam mały problemik z zapalniczką...
Otóż gdy wciskam aby się "zagrzała" to wybija ją od razu, a wcale nie daje porządanego efektu...
Fakt faktem nie palę, ale potrzebna mi jest ona do wpinania np. kompresorka samochodowego.
Możecie coś poradzić?
Otóż gdy wciskam aby się "zagrzała" to wybija ją od razu, a wcale nie daje porządanego efektu...
Fakt faktem nie palę, ale potrzebna mi jest ona do wpinania np. kompresorka samochodowego.
Możecie coś poradzić?
- grandi
- Lord GTI

- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Po prostu kup owązapalniczkę bo coś pewnie z spręzynką jest a kompresor powinien chodzic
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
-
ojciec89
- Ma gadane

- Kontakt:
wymontuj gniazdo zapalniczki,wyciągnij bezpiecznik nr.3 (zeby Ci sie nie zrobiło zwarcie) i dognij w gnieździe delikatnie boczne blaszki,poźniej wsadz zapalniczke i wciśnij zobacz czy tzryma..i w kolejności wsadz bezp.powinno działać..u mnie tak zrobiłem i jest oki:)
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=217703&postdays=0&postorder=asc&start=0 ...by ojciec89
- grandi
- Lord GTI

- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Nie trzeba wyciągać całego gniazda wystarczy wyjąć kokpit i odpiąć kabel i ma się dojscie do tych blaszek .
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
-
M_a_S_t_E_r
- Mały gagatek

- Kontakt: