Sprezyny z GTI do GT
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Sprezyny z GTI do GT
Użyłem opcji szukaj i nie znalazłem a zapewne toś się w to bawił czy sprężyny od G2 GTI podejdą do mojego G2 i czy dużo jest z tym robot? czy z drugiej strony radzicie zostać przy standardzie bo eytłuke zawiezenie szybciej?
Ostatnio zmieniony wt gru 11, 2007 21:38 przez grandi, łącznie zmieniany 1 raz.
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
jesli masz zawieszenie org GT to jest to praktycznie to samo co GTi tez obnizone ser o 20mm, na naszych drogach wytłuczesz wszystko. jak chcesz miec fajny efekt twardosci to prop gazowe amorki bez obnizenia wtedy a jak zalezy Ci na glebie to zestaw np FK sprezyny plus amorki ...wersja HARD to gwint ale nie wszyscy lubia taka jazde.
VW JEST BOGIEM, PREDKOŚĆ NAŁOGIEM, TURBO ZABAWĄ A ROZWAGA PODSTAWĄ !!!
widze kolwgo ze jestes z łodzi ja jestem z okolic mam golfa 3 gti moja rada jest taka zebyś sie niepchał w zawieszenie sportowe bo niemamy do tego dróg. jezeli chodzi o zawieszenie to akurat częsci nie sa drogie ale zauwaz ze po zamontowaniu zawieszenia od gti 2 bedziesz podrózował po łodzi podskakujac wiem cos o tym jezeli cenisz sobie komfort to załóz gazowe amorki na to co masz jezeli chcesz utwardzić troszkę autko to na tył polecam spręzyny od passata kombi z tych samych lat co golf tylko trzeba je skrócic według uznania i ok. zauwaz tez ze autko nie jest nowe tapicerki w środku plastiki tez zaczna brzeczec to niejest fajne. ale decyzja nalezy do Ciebie
- grandi
- Lord GTI
Formalnie nie mamm na budzie znaczka Gt tylko ze to wersja manhatan i co teraz ?
- grandi
- Lord GTI
Tak mam kompa ale chyba nie mam sprężyn od GTI ( tak mi się zdaje )