problem z el. szybami
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
problem z el. szybami
nie znalazłem nic w wyszukiwarce w tym temacie wiec prosze o pomoc. mam golfika 3 gti i nie opuszczają mi się zadna szyba po wciśnięciu przycisku niema zadnej reakcji na przekaźnikach.. bezpieczniki sa ok... a co chodzi... co jeszcze nie działa alarm który jest seryjny do gti załanczany z kluczyka (a centralka działa ok). jezeli chodzi o szyberdach to tez wporządku tylko szyby i alarm
- Paweł Marek
- V.I.P.
- Paweł Marek
- V.I.P.
- Paweł Marek
- V.I.P.
tego niestety nie wiem, nie mam odpowiedniego schematu, znajdziesz tam prawdopodobnie jeszcze więcej bezpieczników koło tego zielonego, sprawdź wszystkie. W grę wchodziłby jeszcze bezpiecznik od zapalniczki drugi na dole od prawej, ale gdyby on się spalił to miałbyś reset zegarka i przebiegu dziennego po każdym wyłączeniu stacyjki oraz nie działałby również szyberdach, a ten piszesz żedziała.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
te bezpieczniki są ok bo wszystkie sprawdzałem a o tamtych wogóle niewiedziałem nad przekaźnikami
[ Dodano: 11 Gru 2007 08:57 ]
te bezpieczniki nad przekaźnikami sa ok tylko jeden sie grzeje (ten 1) ale on jest termiczny bo metalowy a szyby nadal nie działaja a moze bedzie miał ktos schemat bezpieczników. a co z przekaźnikami nie idzie to przez przekaźnik.
[ Dodano: 11 Gru 2007 08:57 ]
te bezpieczniki nad przekaźnikami sa ok tylko jeden sie grzeje (ten 1) ale on jest termiczny bo metalowy a szyby nadal nie działaja a moze bedzie miał ktos schemat bezpieczników. a co z przekaźnikami nie idzie to przez przekaźnik.