[golf mk3]GTI 20th Anniversary Edition - powered by S3 20VT
Moderator: G0 Karcio
-
- Forum Master
- Kontakt:
- Kevin_mkII
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
po culcie?? nieeee chyba nieee jakas pomylka chybaK I L L E R pisze: cultcie przyszła kolej i na to forum
Klari?? nie znam typa
Ostatnio zmieniony wt lut 19, 2008 22:56 przez Kevin_mkII, łącznie zmieniany 2 razy.
- MarcoVWski
- Mały gagatek
- Kontakt:
taniej bedzie wycisnąc 200KM z tego AFN niz swapować ARL-aKevin_mkII pisze:policzylem wszystko i by wycisnac dwojke z przodu bedzie trzeba wpakowac PDeka
poza tym czy bedziesz miał 170 czy 200 km to róznica jest raczej na papierze... tak czy owak bedzie palił laka
a na VP masz mniejsze spalanie i nie krzesasz iskier w aucie tylko masz wszystko seryjne segary, mocowanie silnika i skrzyni - z rzeźby to jednynie FMIC
- Kevin_mkII
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
liczylem... i wyszlo ze taniej ASZ lub ARL mnie wyjdzie...cowboy pisze:taniej bedzie wycisnąc 200KM z tego AFN niz swapować ARL-a
nie chodzi mi tez o fuszere... zalezy mi na jakosci....
auto ma zap....i tyle... dwojka ma peknac z przodu...
asz lub arl wskoczy w ta skrzynie ktora mam lapy z bloku tez beda pasowac a skrzynia juz lape ma.. wiec pozostaje tylko albo az elektryka....
ps: dzieki chlopaki za cieple slowa... plany sie ralizuja... szukam obecnie foteli recaro z mk4... i kanapy... moze ktos z was cos wie??
- Kevin_mkII
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
ta... ale pamietaj o cenie... ja chcialbym zostac z ta skrzynia biegow ktora mam + sprzeglo wzmocnione u radzikowskiego i blok z kolektorem z asz'a lub arl'a, nie mowie nie moze nawet byc z ibizy...ale ciezej bedzie znalezc1 6 D pisze:Kevin_mkII, a może lepiej BPX lub BUK poszukać z Seata Ibizy, ma wyjściowo 160 koni Więc już na starcie by było bliżej tej dwu setki.