uchwyt tłumika. pytanie do posiadaczy AHW,AKQ,APE,AXP
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
uchwyt tłumika. pytanie do posiadaczy AHW,AKQ,APE,AXP
Brakuje mi uchwytu do mocowania tłumika. Na rysunku widać że ten element występuje jako 2szt., ale ETKA dla silników AHW, AKQ, APE, AXP podaje że jest tam tylko jedna sztuka i teraz nie wiem jak naprawdę powinno to wyglądać?
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Re: uchwyt tłumika. pytanie do posiadaczy AHW,AKQ,APE,AXP
kiss pisze:Brakuje mi uchwytu do mocowania tłumika. Na rysunku widać że ten element występuje jako 2szt., ale ETKA dla silników AHW, AKQ, APE, AXP podaje że jest tam tylko jedna sztuka i teraz nie wiem jak naprawdę powinno to wyglądać?
[url=http://images25.fotosik.pl/120/128e0a9462935e2amed.jpg]Obrazek[/URL]
niestety teraz nie moge pomoc bo nie mam auta pod bokiem.dopiero za dwa tygodnie moge to sprawdzic.
[ Dodano: 04 Gru 2007 14:58 ]
kiss a to jest srodkowa czesc tlumika? z jakis miesiac temu wymienialem w warsztacie srodkowa czesc tlumika.widzialem co robili mechanicy ale jakos nie zwrocilem uwagi na to co pokazales na rysunku.gdybym wiedzial ze to komus sie przyda to bym zobaczył
Ostatnio zmieniony wt gru 04, 2007 16:02 przez sawik160284, łącznie zmieniany 1 raz.
chętnie służe pomocą
greg, ja tu widzę dwa te same rysunki tylko na Twoim ten uchwyt oznaczony jest nr 10 i o niego pytam a nie o wieszak tłumika końcowego
Na rysunku widać że są dwa te elementy, ale ETKA podaje 1szt.dla tych 4 silników które wymieniłem.
[ Dodano: 04 Gru 2007 15:50 ]
Na rysunku widać że są dwa te elementy, ale ETKA podaje 1szt.dla tych 4 silników które wymieniłem.
[ Dodano: 04 Gru 2007 15:50 ]
tak. chodzi o tłumik wstępny jak to widać na rysunkusawik160284 pisze:kiss a to jest srodkowa czesc tlumika?
też tak cały czas myślałem tylko zastanowiło mnie czemu w ETKA występuje to jako 1 szt. a w innych silnikach poza tymi co wymieniłem już są 2 szt.?greg pisze:kiss, no to są 2 uchwyty na bank
Sprzedawca w ASO nie potrafił nic mi doradzić, ale skoro twierdzisz że u Ciebie na bank są 2 szt. to u mnie też na pewno tak będzie.