Problem z elektryczna lewa szyba
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Problem z elektryczna lewa szyba
witam was
ostatnio pojawil mi sie taki problem gdy przyszedlem z rana do auta okazuje sie ze lewa szyba od kierowcy nie chce sie opuscic a poprzedniego dnia chodzila bez problemu.
jezeli wcisne przycisk slychac tykanie jakby chciala ja ruszyc ale szyba nie reaguje.
ostatnio pojawil mi sie taki problem gdy przyszedlem z rana do auta okazuje sie ze lewa szyba od kierowcy nie chce sie opuscic a poprzedniego dnia chodzila bez problemu.
jezeli wcisne przycisk slychac tykanie jakby chciala ja ruszyc ale szyba nie reaguje.
Buli
Więc tak jak mówie: zdejmij tapicerke, wyjmij mechanizm podnoszenie i podłącz go pod inne drzwi i będziesz wiedział czy to silniczek nawalił czy trzeba szukać po kablu ?
Ja miałem podobny przypadek i szukałem po kablu i okazało się że w 1 miejscu był przerwany. Troche mi zeszło zanim wszysko rozebrałem, ale znalazłem przyczyne
Ja miałem podobny przypadek i szukałem po kablu i okazało się że w 1 miejscu był przerwany. Troche mi zeszło zanim wszysko rozebrałem, ale znalazłem przyczyne
Otwórz drzwi,odkręć wiążkę kabli poruszaj ją,powyginaj i spróbuj jeszcze raz, ja miałem taką fazę że coś się w tej wiążce zpier..ło i szyba mi zjeżdzała przy szerszym otwarciu drzwi!!Jeśli to nie zadziała to sorry winnetou ale ściągasz tapicerkę!!
...i zesłał pan Golfa na ziemie , by siał zamęt i zniszczenie...