Co się stanie Gdy odłącze klamre od akumulatora w Golfie V
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Co się stanie Gdy odłącze klamre od akumulatora w Golfie V
Witam wszystkich co się stanie gdy odłącze klamre od akumulatora w Golfie V bo słyszałem że Radio trezba od nowa kodować i zamek centralny ? =| A co do Radia to jak nie mam kodu to skad go mogę wziaść ??
$ BUKSIA $
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Jak masz radio fabryczne to tez nie powinno byc problemu, jesli było w tym samochodzie i działało to po ponownym podłączeniu akumulatora radio odblokuje sie samo i bedzie działać bez dodatkowego kodu.
Trzeba tylko przekrecic stacyjke i radyjko sie samo rozkoduje.
U mnie jak sie odłącza akumulator to poza bledami w kompie wszystko działa poprawnie.
pozdr
Trzeba tylko przekrecic stacyjke i radyjko sie samo rozkoduje.
U mnie jak sie odłącza akumulator to poza bledami w kompie wszystko działa poprawnie.
pozdr
co do radia po odłączeniu klem od aku to tak jak koledzy wcześniej pisali samo się zdekoduje a co do centralnego i nie tylko bo chodzi tu o aktywację modułu komfortu to po założeniu klem na aku przekręć kluczyk w stacyjce w pozycję start (czyli do zapalenia się kontrolek na blacie) i odczekaj 10 sekund a następnie na włącznikach szyb sterowanych elektrycznie włącz podnoszenie szyb do góry i przytrzymaj tak przez 2-3 sekundy i masz już moduł komfortu zaktywowany...
pozostaje tylko odpalić silnik i w droooooogę !
pozostaje tylko odpalić silnik i w droooooogę !