Pompka paliwa - używana
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- martinstop
- Mały gagatek
- Kontakt:
Pompka paliwa - używana
Siema....mam pytanie odnosnie pompki paliwa bo planuje kupic uzywke ale wlasnie nie wiem jakie parametry powinna spełniac tzn. chodzi mi o to czy musi byc z identycznie takiego samego modelu samochodu czy wystarczy po prostu każda od golfa III czy moze musi byc taki sam silnik czyli w moim przypadku AAM , jak to z tym jest.....?
Martin :bajer:
-
- Forum Master
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
wole kupić używaną vw niż tanie G z allegro czy sklepu które siądzie po 1000 km takie jest moje zdanie , używane nie znaczy gorsze
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Zamienik też nie znaczy gorszy!!! Ja mam zamienniki i śmigam na nim juz 2 lata i zrobiłem 50000km na nim i póki co ma sie dobrze. A najważneisze w tym wszystkim jest to ze pompa czy nowa czy używana czy zamienik MUSI być zanużona w PB bo nawet jak jeździmy na LPG to ona i tak pracuje a jak nie ma paliwa w baku min 7 litrów to czy pompa bedzie nowa czy stara to sie zarżniegrandilodz pisze:wole kupić używaną vw niż tanie G z allegro czy sklepu które siądzie po 1000 km takie jest moje zdanie , używane nie znaczy gorsze
- martinstop
- Mały gagatek
- Kontakt:
- JayT
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: Pompka paliwa - używana
Z tego co wiem, może być też od wersji z silnikiem 1.8 ADZ, a ETKA pokazuje, że ma mieć 1,2 baramartinstop pisze:czy moze musi byc taki sam silnik czyli w moim przypadku AAM , jak to z tym jest.....?