Witam mam takie pytanie gdzie moge znaleść albo jak sie nazywa jakies oprogramowanie sterujące pracą silnika na komputer albo laptop, ustawienie mapy paliwo powietrze, temperatury, ciśnienia do golfika III AAM
Był bym bardzo wdzięczny
Ostatnio zmieniony pn gru 03, 2007 23:42 przez SaSIaT, łącznie zmieniany 1 raz.
Naprawa, przebudowy, usprawnienia samochodów VAG Śląsk/Świętochłowice (VW Golf, Vento, Audi 80,90) SWAP, modyfikacje silników(1.6TD, 1.8 mono, VR6) zawieszenia, elektryka, Car audio, dużo części i masz jakąś wizje swojego samochodu pisz na PW
Program do diagnozowania znalazłem już właśnie zależało bi mi bardziej na programie do chiptuningu... gdzie można je znaleźć lub jak sie jakiś nazywa?
Naprawa, przebudowy, usprawnienia samochodów VAG Śląsk/Świętochłowice (VW Golf, Vento, Audi 80,90) SWAP, modyfikacje silników(1.6TD, 1.8 mono, VR6) zawieszenia, elektryka, Car audio, dużo części i masz jakąś wizje swojego samochodu pisz na PW
może nie tyle że sie na tym znam co sie tym interesuje;)