Piszczący pulpit
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Piszczący pulpit
Witam,
Nie wiem czy jestem odosobniony ale mam problem z piszczącym pulpitem. Każda dziura na drodze i skrzypienie . Zawieszenie mam obniżone i powiem szczerze, że jest twarde. Może to przez to?
Pozdrawiam
szlazi
Nie wiem czy jestem odosobniony ale mam problem z piszczącym pulpitem. Każda dziura na drodze i skrzypienie . Zawieszenie mam obniżone i powiem szczerze, że jest twarde. Może to przez to?
Pozdrawiam
szlazi
- forevwers
- Użytkownik
- Kontakt:
no powiem ci ze to jest glowna przyczyna skrzypienia (nie chodzi o zawieszenie tylko o te dziury) ja mam takisam problem. probowalem roznych sposobow ale nie dawaly idealnych efektow. Ale poradzilem sobie z tym. poprostu jezdze z glosno grajaca miuzyka w aucie. nic niestetynie poradzimy na nasze drogi
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer
Rzadko Golfy skrzypią bez powodu...szlazi pisze:Nie wiem czy jestem odosobniony
Na 100% ktoś zdejmował całą deskę, coś tam dłubał i źle poskręcał. W moim starociu zulełnie nic z deski nie słychać, poza kostkami od radia Jezdziłem też MK4, to nic nie skrzypiało.szlazi pisze:ale mam problem z piszczącym pulpitem
Sztywne zawiesenie dokłada trochę do skrzypienia plastików.
Najlepiej odkręcić parę elemetów i np. upchac w niektóre łączenia kawałek jakiegoś filcu. Zapewne nikomu by się nie chciało, więc można lokalizować gdzie piszczy i psiknąć w te miejsca jakiegoś smaru w sprayu. Powinno na jakiś czas przejść.
Pozdrawiam.
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer
Wyszukało 9 wyników na 51400 tematów więc problem nie jest szczególnie pospolity pospolity Ty bardziej, że ?? % sprowadzonych VW miało kiedyś dzwonka.dziejo pisze:http://www.google.pl/cust...FORID%3A1&hl=pl
Pozdrawiam.
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer