Byłem wczoraj w sklepie zeby kupic czujnik stopu (zauważam że czasem nie swieci) i sprzedawca po szukaniu w katalogu zapytał czy mam ten czujnik z prawym czy lewym gwintem
MK2 TD silnik 1V z 1989r.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

O ile dobrze pamiętam to tam nie ma żadnego gwintu. Wkłada się tak jakoś śmiesznie i już. Mowa o czujniku przy pedale hamulca.twardy pisze:Byłem wczoraj w sklepie zeby kupic czujnik stopu (zauważam że czasem nie swieci) i sprzedawca po szukaniu w katalogu zapytał czy mam ten czujnik z prawym czy lewym gwintem. Prosze o podpowiedz , moze ktos sie juz z tym spotkał bo ja pierwsze słysze , w szukajce tez nic nie znalazłem. Pozdro.

Własnie to samo mu powiedziałem bo wcześniej tu na forum przeczytałem ze sa takie cisnieniowe ale jemu chodziło o ten właśnie przy pedale . Moze się gościowi pomyliło ale wolałbym miec pewność zanim mu powiem ze nie ma racji.bodzio_j pisze:A może sprzedawca miał na myśli taki do pompy ham?

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 150 gości