Jak zdjac obudowe lusterek zewnetrznych
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Jak zdjac obudowe lusterek zewnetrznych
czy ktoś wie jak sciągnąć zewnętrzne plastyki z tych lusterek,mam je w kolorze nadwozia ale są porysowane i chciałbym je pomalować, jak lusterko odgiąłem na zewnątrz to widać od strony drzwi zatrzask probowałem to delikatnie podważyć i wyjać ale nie chce zejsć.
Ostatnio zmieniony czw kwie 26, 2007 13:16 przez jaszczur, łącznie zmieniany 1 raz.
- Paweł Marek
- V.I.P.
Tez to chciałem zrobic i "po dobroci" sie nie dało więc odpuściłem. Az miałem stłuczkę, walnąłem lusterkiem w dostawczaka i co? Osłona spoczęła na glebie i wyobraź sobie nic się nie złamało. Wniosek ze troszkę więcej siły trzeba uzyć.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- Sebos
- سثلاخخ
- Kontakt:
ciezka sprawa, nie ma jak podejsc do zatrzaskow zadnym srobokretem ani nic takiego ...
------------------------------
pozdr
Sebos - سثلاخس
[b]I-sze OGÓLNOPOLSKIE SPOTKANIE VWGOLF.PL !!![/b] działo sie, działo :D http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=21501
--- VWGOLF SQUAD MAZOWSZE ---
www.vwgolf.waw.pl
pozdr
Sebos - سثلاخس
[b]I-sze OGÓLNOPOLSKIE SPOTKANIE VWGOLF.PL !!![/b] działo sie, działo :D http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=21501
--- VWGOLF SQUAD MAZOWSZE ---
www.vwgolf.waw.pl
- Kapsel_1
- Mały gagatek
- Kontakt:
Udało ci się zdjąć te plastiki z lusterek ?? Chcę lustereczka zrobić w kolorze nadwozia i do lakiernika chciałbyym oddać same lusterka. Ktoś pomoże tzn rozbierał już a nie połamał ??
126p to była fuuraaaaaaa a teraz MK3 1.8 GT
next MK4 1.9 TDI
[b]Części do komputera, monitory drukarki itp. pisz co potrzebujesz[/b]
next MK4 1.9 TDI
[b]Części do komputera, monitory drukarki itp. pisz co potrzebujesz[/b]
- Paweł Marek
- V.I.P.
odchylasz szkło lusterka maksymalnie w dół i do wewnątrz. Przez szparkę między szkłem ramką masz dostęp do jednego lub dwóch zatrzasków - zobaczysz świecąc latarką do środka. Używając cienkiego śróbokręta odczepiasz je - pozostałe wypną się jak pociągniesz obudwę na zewnątrz.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.