ten znaczek to mi na VT wyglada
to niech nie wyglada bo nim nie jest . . prawdziwie prawdziwy
Moderator: G0 Karcio
Bzyq18 pisze:zwykłej pasadeny
bez przesady, na poczatku jako pasadena tez byl bardzo ladnyMarszall pisze:Fajnie ze robisz GTI ze zwykłego szaraczka
Też jest założony, przy okazji SWAPu go założyłem i zapomniałem napisaćMarszall pisze:polecam jeszcze przedni stabilizator.
Pierwotnie było pod kolor, jednak narazie jest tak, bo mi się podoba. Może kiedyś wrócę do niebieskiego.Marszall pisze:Moja rada pomaluj maske i brewke pod kolor.
Będzie napewno. Bo jednak, do tej małej feli trzeba gwincik, żeby go ładnie ustawić względęm kół. Jednak narazie były ważniejsze wydatki. Ale od poniedziałku staruję w nowej pracy, więc i kasa będzie , toteż myślę, że w nowy sezon wkroczę z gwintemdm414 pisze:mogła by być wieksza gleba(może gwincik)
Mi tam narazie wystarcza. W sumie to i na 1.3 nie narzekałem, ale że w garażu leżał 1.8 a ja miałem za dużo wolnego czasu to wrzuciłem. Teraz aż tak mi się nie pali. Dynamika jest, prawie 200 jedzie więc co tu więcej chcieć. może tylko spalania mniejszego.Bula88 pisze:tauka, kiedy kolejny SWAPik??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości