Tłumik sportowy w III-ce

Tuning, swapy, modyfikacje mechaniczne, poprawa osiągów auta i wszystko na te tematy...

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP

TOMMy_VW
Użytkownik
Użytkownik

Tłumik sportowy w III-ce

Post autor: TOMMy_VW » sob lis 24, 2007 13:48

Chciałbym zrobić w swoim Golfie tłumik sportowy tj. katalizator wywalić i dać strumiennice i wsadzić jakiś ładny tłumik końcowy.

Moje pytanie brzmi, czy ktoś zna dobry zakład w okolicach Bytomia albo Katowic, który zrobiłby to dobrze??

Marioo
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: Marioo » śr lis 28, 2007 17:32

TOMMy_VW pisze:Chciałbym zrobić w swoim Golfie tłumik sportowy tj. katalizator wywalić i dać strumiennice i wsadzić jakiś ładny tłumik końcowy.

Moje pytanie brzmi, czy ktoś zna dobry zakład w okolicach Bytomia albo Katowic, który zrobiłby to dobrze??
A moje pytanie brzmi po co chcesz cos takiego zrobic, bo raczej napewno nie uzyskasz w ten sposob kucy. Jak chcesz miec to dobrze zrobione to niech ktos ci wylizczy wydech i zrob przelotowy, tez bedzie glosno i napewno nie pogorszy sie sprawa kucy, a przy tanim badziewiu uniwersalnym roznie to bywa moze ci nawet spasc moc. Pozdrawiam

TOMMy_VW
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: TOMMy_VW » czw lis 29, 2007 10:57

Marioo pisze:w ten sposob kucy.
Nie chce mocy! Jak bym chciał mocy to bym wsadził VR6! Ludzie!!! Autko ma wyglądać sportowo i dlatego chce mieć ładnie brzmiący wydech i przy tym ładną końcówkę.
Marioo pisze:dobrze zrobione to niech ktos ci wylizczy wydech
O to pytam.
Marioo pisze:przy tanim badziewiu uniwersalnym roznie to bywa moze ci nawet spasc moc.
Gdzie napisałem, że chcę uniwersalny??? Po to tu piszę, żeby ktoś mi polecił fachowy zakład, który to dobrze zrobi! Pana Heńka w garażu znam, ale takiemu to nie dam autka, bo się na tym na pewno kompletnie nie zna i wsadzi jakieś badziewie i jeszcze źle zrobi.

Mój cały układ przegnił... Chodzi jak sportowy ;p ale nie ma co do czego spawać i kiedyś po prostu się rozleci, a coś czuję, że to już niedługo, więc potrzebuje fachowca, który mi zrobi super wydech.
Ostatnio zmieniony czw lis 29, 2007 10:57 przez TOMMy_VW, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Speed”