pozdrawiam wszystkich posiadaczy VW
Słaba moc
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Słaba moc
Witam pomozcie..mam golfika 1.6 91r. i nie wiem z jakich przyczyn jest taki slaby..jego max.predkosc to ok150km/h przy dobrych wiatrach
kumpel tez ma golfa i jest bardziej dynamiczny niz moj..czy wasze tez sa takie móły..?
jak nie to co mam zrobic zeby mu dodac jakas moc??a i chce dodac ze pedal gazu ciezko dochodzi do dechy rzadko kiedy go wcisne do koonca..tak jest u Was tez??
- grandi
- Lord GTI

- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
proponował bym zmenic uszczelke pod głowica jeżeli nie była zmieniana i krokowca
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Chodzi o silniczek krokowy, w archiwum jest o nim sporo, bo temat omawiany jest srednio co tydzienszyninho pisze:a co to jest ta krokowca?
grandilodz pisze:proponował bym zmenic uszczelke pod głowica jeżeli nie była zmieniana
Dlaczego sadzisz, ze zmiana uszczelki pomoze ? szyninho, Nie pisze o objawach typowych dla uszkodzonej uszczelki.
Moj 1.6 EZ (gaznik 2e2) rowniez byl mułowaty po zakupie. Pobawilem sie gaznkiem, wymienilem cale podcisnienie, kable WN, swiece, kopulke, palec, pompe paliwa, filtry poaliwa i powietrza, olej, wyregulowany kilka razy gaznik, perfect ustawiony zaplon, i samochodem az milo jezdzic. Przy 100 km/h gwalktownie przyspiesza po wcisnieciu gazu o czym nie mozna bylo mowic tuz po zakupie.
szyninho, w jakim stanie sa Twoje rzeczy, ktore wymienilem wyzej ?
Byc moze w Twoim silniku jeszcze drzemie demon