juz nie moge sobie z tym poradzic

z góry dzieki pozdro
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
przecież na tym schemacie wszystko jest,schemat skrzynki jest nie potrzebny...lipnych elektryków trafiasz,bo ze schematem skrzynki to sambyś sobie to podłączył,jeśłi tego nie potrafisz odczytaćSzymon mk4 pisze:potrzebuje taki schemat od skrzynki bezpieczników do silnika
bo żaden elektryk nie chce sie tego podjać![]()
Wiec nie oddawaj im auta, bo tylko mu zrobia kuku a ten kto to bedzie potem poprawial wezmie od Ciebie 2 razy wiecej kasy niz za zrobienie tego porzadnie od poczatku do koncaSzymon mk4 pisze:ja wiem ze to wystarcza ale oni twierdza ze to jest ************ z tymi kabelkami
Masz wszystko przeciez na schemacie. Ten prostokącik to komputer a cyferki na nim to numery pinow wychodzace z wtyczki kompa do poszczelgolnych czujnikow. Jeśli Twoi elektrycy tego nie rozumieja a sam nie masz o tym pojecia to sie za to nie zabieraj.jak podłacze pompe przez przekaznik czy mi zapali ????
gdzie wpiac komputer ????
Komputer Ci nie steruje przepustnicą. Komputer z czujnika polozenia przepustnicy pobiera sobie informacje do ustalenia skladu mieszanki. Przepustnica sterujesz Ty dodajac gazu.Szymon mk4 pisze:od kumputera wszystkie wtyczki co ida sa podałaczone
ale mi komputer steruje przepustnica
gdziem ma wpiac zasilanie od kompa????
Mam takie pytanko a jak nie jest podlaczony wogole ten czujnik przy przepustnicy to co wtedy ? U mnie tak jest nie mam tego czujnika i kostka sobie wisi nie podlaczona a auto odpala dobrze i jezdzi.bugalon pisze:
Komputer z czujnika polozenia przepustnicy pobiera sobie informacje do ustalenia skladu mieszanki. Przepustnica sterujesz Ty dodajac gazu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości