[all VW] Pokażcie jakie macie zegary...
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- Dawca_Nerek
- Forum Master
Siemka
jak już mówiłem ruszam z moim nowym projektem tarcz 3D, oto pierwsze fotki:
na razie jeszcze samych tarcz (choć i tak wydaje mi sie że ciekawie wyglądają), tarcze zrobione są z plexii 1mm (OPAL HIPS m/m) na tarczach czarna folia wycinana ploterem
podświetlanie pozostawiłem to samo jakie zrobiłem w poprzednich zegarach, a zdjęcia nie przedstawiają całego efektu (tarcze są idealnie i równomiernie podświetlone)
a tu więcej fotek:
prace z zegarami na razie wstrzymuję do przyszłego tygodnia. Później więcej fotek....
jak już mówiłem ruszam z moim nowym projektem tarcz 3D, oto pierwsze fotki:
na razie jeszcze samych tarcz (choć i tak wydaje mi sie że ciekawie wyglądają), tarcze zrobione są z plexii 1mm (OPAL HIPS m/m) na tarczach czarna folia wycinana ploterem
podświetlanie pozostawiłem to samo jakie zrobiłem w poprzednich zegarach, a zdjęcia nie przedstawiają całego efektu (tarcze są idealnie i równomiernie podświetlone)
a tu więcej fotek:
prace z zegarami na razie wstrzymuję do przyszłego tygodnia. Później więcej fotek....
[img]http://i11.photobucket.com/albums/a161/jungu/MKIII.jpg[/img]
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=1374478&highlight=#1374478
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=1374478&highlight=#1374478
jungu, Mozesz dac wiecej fotek na maila oprzadekmarcin@o2.pl z montarzu
ps czy zrobil bys takie same tarcze z tym ze tam gdzie masz czerwone zeby bylo niebieskie??? kupowałem u ciebie tarcze tvnorek
ps czy zrobil bys takie same tarcze z tym ze tam gdzie masz czerwone zeby bylo niebieskie??? kupowałem u ciebie tarcze tvnorek
- kaczor4011
- Forumowy spamer :)
kaczor4011, dziękuję, dziękuję.
[ Dodano: Sob Lis 24, 2007 10:28 am ]
Dawca_Nerek, przepraszam, wcześniej nie zauważyłem twojego pytania.
Same tarcze to koszt 60 pln.
Przerobienie licznika w tym stylu jaki pokazałem to 160 pln (w cene wliczone tarcze)
Co w liczniku:
- tarcze podświetlane od spodu
- dwa rodzaje tarcz do wyboru
- wyświetlacze w negatywie
- wyświetlacze podświetlane (czerwony lub niebieski)
- wskazówki na czerwono (podświetlane od góry UV)
No i to chyba wszystko, ale myślę że wystarczy. Jak dzisiaj się wyrobię z robotą to zapodam zdjęcia z samochodu
[ Dodano: Sob Lis 24, 2007 10:28 am ]
Dawca_Nerek, przepraszam, wcześniej nie zauważyłem twojego pytania.
Same tarcze to koszt 60 pln.
Przerobienie licznika w tym stylu jaki pokazałem to 160 pln (w cene wliczone tarcze)
Co w liczniku:
- tarcze podświetlane od spodu
- dwa rodzaje tarcz do wyboru
- wyświetlacze w negatywie
- wyświetlacze podświetlane (czerwony lub niebieski)
- wskazówki na czerwono (podświetlane od góry UV)
No i to chyba wszystko, ale myślę że wystarczy. Jak dzisiaj się wyrobię z robotą to zapodam zdjęcia z samochodu