z opisu wynika ze mogłbym to załozyc do siebie ( bo bardzo mi sie nie chce rozstawac z moim malutkim zgrabnym pilocikem (2cm x3cm x0,5cm) rzadko sie spotyka teraz klasyczne pilociki czarne bez zadnego chromu tak solidnie wykonanych, no i teraz mam pytania.
Skad ten alarm bedzie widzial ze powinien sie uzbroic? jakis sygnal bierze z siłowników ? tak ?
pod ktory to podpinac ? ( mam dwa mastery)
skad bedzie wiedzial ten alarm ze np nie zazyczyłem sobie jazdy z zamknietymi drzwiami? jesli bede chcial wysiasc to czy on nie odbierze tego jako wlamania ( tutaj pytanie wlasnie do których drzwi mam sie podpiac ? bo jezeli ktos bedzie chcial wejsc przednimi drzwiami to ok , mastery zadziałaja, jakis tam impuls bedzie ,ale jak bedzie sie włamywał tylnimi to tam sa slavy które nic nie otwieraja jak se pociagnie rygielki)
W tej chwili mam taki samorobke alarm , reagujacy na spadek napiecia w aucie, gasze auto , wlaczam alam i mam 15 sekund na wyjscie, pozniej on sie wlacza. zeby go wyłączyc po wejsciu do auta to musze wcisnac magiczny guziczek zeby nie zaczał wyc) bardzo sprytne itd, ale jest jeden jakze istotny minus. Mianowicie to jest alarm sezonowy
Moze troszke zamieszalem , a moze nie
głownie mi chodzi zeby miec alarm w połaczeniu z moim zamkiem centralnym. wszedzie gdzie znajdowalem komplety to oferuja z syrenkami, siłownikami, innymi pierdołami, któych ja juz nie potrzebuje, a dwa ze te piloty mi sie nie podobaja, tani chrom ,wymiary i wykonanie. Moze jestem wybredny ale coz
dzieki wszystkim którzy mnie zrozumieli i wyrazili chęć pomocy:)