problem z poduszkami powietrznymi po wyjeciu fotela
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
ronuch
- Gadatliwa bestia

problem z poduszkami powietrznymi po wyjeciu fotela
Witam mam taki pytanie co zrobic zeby zgasla mi kontrolka od poduszek (auto coprawda audi a4 ale to jest chyba tosamo co w golfach) wyciaglem wczoraj fotel od pasazera i musialem wypiac kable z siedzenia i teraz jak zamontowalem siedzenie to ciagle swieci mi kontrolka od poduszek (dodam ze jak go wypialem to tez palila sie kontrolka) co zrobic zeby bylo ok??
kupie kierownice 3-ramienna do passata 3bg czarna skóra i galke zmiany biegow do skrzyni 6
-
ronuch
- Gadatliwa bestia

tzn ze jesli tylko bede musial wyjac siedzenie to za kazdym razem musze jechac do elektryka zeby skasowal mi bledy?? tak dokladnie kontrolka sie zapalila po odpieciu kostki i przekreceniu kluczyka (kiedys tez sie zapalala tylko ze po ok 3s gasla)
kupie kierownice 3-ramienna do passata 3bg czarna skóra i galke zmiany biegow do skrzyni 6
Jeżeli po rozpięciu air przekręcisz kluczyk to komp sprawdza wszystko, również i połączenia z air, jeżeli wówczas znajdzie obwód otwaty to zauważy to jako błąd i wysypie to na blacie (otwarty obwód air to nie jest błąd sporadyczny), więc wiadome, że będziesz go musiał wykasować, jeżeli chcesz wyjmowaźć fotele i tak jeździć lub włączać zapłon przy rozpietych air to lepiej zainwestuj w interfejs vag-zwróci się szybciej niż myślisz. Jeśli jestes zainteresowany vagiem to poszukaj temat na wyszukiwarce lub na forumowej szukajce i wszystko jest na temat.
valerio