Gleba, ile mm w dol na seryjnych amorkach ?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- juuzek
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Gleba, ile mm w dol na seryjnych amorkach ?
Jak w temacie, mowia mi ze -40 mm to max na serie, czy to prawda ? prosze o opinie
JEST->Jetta V, A4 B6 1.8T, BoraT V5, Golf Mk4, Audi A3 Ambiente, Lupo 1.4 16v,Audi A3 8L Ambition, mk2 Fire & Ice, mk2 1.6 GL, mk3 GTI Edition, mk2 1.3 Bistro, Jetta Mk1 1.1 <- BYŁO
Re: Gleba, ile mm w dol na seryjnych amorkach ?
Ta to już max a ciut lepiej to -30juuzek pisze:Jak w temacie, mowia mi ze -40 mm to max na serie, czy to prawda ? prosze o opinie
Re: Gleba, ile mm w dol na seryjnych amorkach ?
tak prawdajuuzek pisze:Jak w temacie, mowia mi ze -40 mm to max na serie, czy to prawda ? prosze o opinie
roznie ludzie mowia ja w moim od pol roku z tylu mam zalozone sprezyny ktore obnizaja 50 mm ! przy felgach 15' super efekt ale nie mialem jeszcze zadnych problemow. Faktem jest ze jak sprezyny te kupilem i obnizaly tylko 30 mm zanioslem do kowala i rozhartowal ( tak to sie chyba nazywa) 2 zwoje i na tych dwoch zwojach uzyskalem wieksza glebe bo jest normalnie miekki i auto na nich normalnie siada ! a jest to dobre rozwiazanie bo nie ma luzu miedzy sprezyna a amortyzatorem !
Koledze natomiast dopiero przy obnizeniu 60 mm rozwalilo amortyzator, poprostu mu sie rozlal i nauczyl sie chlopak na wlasnym bledzie
Koledze natomiast dopiero przy obnizeniu 60 mm rozwalilo amortyzator, poprostu mu sie rozlal i nauczyl sie chlopak na wlasnym bledzie