Rozrząd
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Rozrząd
Witam to mój pierwszy post na tym forum. Mam pytanie dotyczące paska rozrządu i rolki napinającej Czy jest możliwość sprawdzenia czy byl wymieniany?? z góry dziękuje za odpowiedz
Maciek
-
kamillo_19
- Nowicjusz

- Kontakt:
najlpiej napisz jaki silnik ma autko!jesli to dieselek to jak zdejmiesz plastiowa (pokrywe silnika) oslone to na oslonie od paska rozrzadu powinna byc srebrna wlepka!jesli rozrzad byl wymieniany w serwis to bedziei to bedzie na niej napisane przy jakim przebiegu i w jakim czasie (data) jesli jej nie masz to prawdopodobnie ktos ja odkleil bo byl naniej przebieg auta i data ktora nie pasuje do realnego przebiegu!jesli masz ksiazke serwsiowa to powinien byc w niej wpis jesli autko mialo wymieniany rozrzad !bynajmniej ja tak mam!jurii21 pisze:Witam to mój pierwszy post na tym forum. Mam pytanie dotyczące paska rozrządu i rolki napinającej Czy jest możliwość sprawdzenia czy byl wymieniany?? z góry dziękuje za odpowiedz