Jak sobie radzi skrzynia automatyczna w 1.8 75PS

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

krzysio53
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: krzysio53 » pt lip 08, 2005 10:13

Jeśli chodzi o spalanie to rok temu udało mi się dostać do dobrego gazownika, ktory zmienił coś w opcjach zastrzeżonych programu Amon ver. 1.6 do obsługi mojego komputerka gazowego Autronic i silnik jest :satan:

Japanos
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Japanos » wt maja 27, 2008 14:56

Witam panowie!Posiadałem golfa wcześniej i pozwoliłem sobie zabrać głos w tym forum bo jestem zdumiony jak bardzo niemiecka technologia odbiega od japońskiej! Piszecie ,że golfem 1.8 jeździcie po 160 na gazie i 180 na benzynie a pali 12/14 gazu! Dla mnie to szok bo posiadam civica 1.3 75 ps seria w 100 % od 2 lat i przy normalnej jeździe na trasie bierze mi 5.3 litra a teraz przy alu 16 stkach 6/7 litrów beznzyny przy ciężkiej nodze! Co do osiągów to mam udokumentowene na filmie 200 liczikowe a na 190km/h mam nawet mandat co nie jest powodem do dumy oczywiście! Brałem dwu krotnie udział w sprincie z VENTEM 1.8 który znacząco został w tyle na odcinku kilometra!To wszystko z seri 1.3! A do tego ta bezawaryjność i moim zdaniem dużo piękniejsza sylwetka co jest kwestią gustu! NA 44 tys przejechanych kilometrów jedna spalona żarówka! Oleje i płyny wymieniam co 10 tys i to na tyle! Zawsze pozostane wierny HONDZIE i jest to obiektywna opinia bo sam posiadałem VW! Sorki jeśli kogoś uraziem bo nie to miałem na celu a tylko szczerą obiektywną opinie! POzdrawiam
Ostatnio zmieniony wt maja 27, 2008 14:58 przez Japanos, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”