Ja mamcowboy pisze:a ja szukam i szukam i nikt nie ma na sprzedaz zacisków z GT / VR6 / G60 na tarcze 280/22
Zmiana zacisków z przodu ?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
rarytas na 256 widzialem full..drozsze i tansze ale 280 jeszcze nigdzie na sprzedaz nie widzialemcowboy pisze:a ja szukam i szukam i nikt nie ma na sprzedaz zacisków z GT / VR6 / G60 na tarcze 280/22
czy to taki rarytas ?
[ Dodano: 27 Wrz 2007 20:11 ]
nic sie nie stanie ale uwierz warto zainwestowac w wieksze serwo....Marszall pisze:Z tego co pamiętam to mam układ hamulcowy - zaciski ATE ale czy VW I czy VW II to musze sprawdzić.
Chyba nic się nie stanie jak na wentylowanych bede śmigał na normalnym serwrze,nie??
- DamianCU
- Gadatliwa bestia
Do zacisków VWII i tarcz wentylowanych sa klocki z mniejsza okładziną. Zestaw do GTI.
Każdy jest Kimś [VW]
Pozdrawiam DamianCU
GTI: viewtopic.php?f=88&t=346397" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam DamianCU
GTI: viewtopic.php?f=88&t=346397" onclick="window.open(this.href);return false;
No to poukładałem sobie w głowie opcje na mocniejsze hamulce, mianowicie:
Większe serwo, pompa 22mm, tarcze narazie zostają 239mm pełne a jak zjade troche klocki to wsadze Wentylowane (zaciskiVWII) z tyłu kompletna belka od GTI
i TU pytanie czy przy takim setupie należy zainstalować korektor siły hamowania bo obecnie(tył bebny) nie mam???
I jeszcze jedno pytanko mam do kupienia pompe ham od MkII RP serwo jest napewno większe niż moje ale czy popmy do tego wsadzali 22mm???
Większe serwo, pompa 22mm, tarcze narazie zostają 239mm pełne a jak zjade troche klocki to wsadze Wentylowane (zaciskiVWII) z tyłu kompletna belka od GTI
i TU pytanie czy przy takim setupie należy zainstalować korektor siły hamowania bo obecnie(tył bebny) nie mam???
I jeszcze jedno pytanko mam do kupienia pompe ham od MkII RP serwo jest napewno większe niż moje ale czy popmy do tego wsadzali 22mm???
BLACK BERTA 2.0 16V(T) >>> viewtopic.php?f=91&t=604514