Ale skoro już napisałem o schemacie przybliżę troche problem, może ktoś będzie wiedział o co chodzi. Tak więc pewnego dnia staram się otworzyć samochód centralnym, a tu kicha. Podczas przekręcania kluczyka (nie mam pilota :p) od razu zamykał. Jest to nieco irytujące szczególnie teraz gdy jest tak zimno :s Z drugiej strony wraz z tym pojawił się następny problem. Podczas zamykania drzwi centralnym mogłem zamykać również szyberdach, a teraz kicha
Problem z centralnym zamkiem
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Problem z centralnym zamkiem
Mam wielką prośbę, jeśli może ma ktoś schemat do centralnego zamka w Golfie 3 byłbym bardzo wdzieczny gdyby mi udostępnił.
Ale skoro już napisałem o schemacie przybliżę troche problem, może ktoś będzie wiedział o co chodzi. Tak więc pewnego dnia staram się otworzyć samochód centralnym, a tu kicha. Podczas przekręcania kluczyka (nie mam pilota :p) od razu zamykał. Jest to nieco irytujące szczególnie teraz gdy jest tak zimno :s Z drugiej strony wraz z tym pojawił się następny problem. Podczas zamykania drzwi centralnym mogłem zamykać również szyberdach, a teraz kicha
Wnioskuję że oba problemy są ze sobą związane. Proszę o pomoc.
- Paweł Marek
- V.I.P.

stycznik w zamku lub jego kable w wiązce dzrwiowej: szary, zielony i czerwony z jakimś paskiem. Kable te wchodzą we wtyk w supku drzwiowym w pierwszym pionowym rzędzie pinów od prawej. Zobaczysz to jak zsuniesz osłonę gumową z wiązki w tył.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.