witam udało mi sie znalesc na allegro regulator napiecia Bosch za 255 zł chyba dobra cena
tylko....
ja mam 1 197 311 223
a ten ma 1 197 311 213
czy ta cyferka duzo zmienia???????
zna sie ktos wygladaja tak samo ale wole sie spytac
pozdrawiam
Regulator napiecia
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- igor002
- Marysiakra
- Kontakt:
Re: Regulator napiecia
255zł to jest dobra cena za regulator napiecia??!!??!!??!!mario541 pisze:witam udało mi sie znalesc na allegro regulator napiecia Bosch za 255 zł chyba dobra cena
tylko....
ja mam 1 197 311 223
a ten ma 1 197 311 213
czy ta cyferka duzo zmienia???????
zna sie ktos wygladaja tak samo ale wole sie spytac
pozdrawiam
Mk3 GTI 16V ABF
Hmmm, do jakiego auta niby to cacko? Bo 255 zyla.... Dużo. N.p. do takiego goferka II, III, passata, jetty do alternatora Boscha płaciłem ostatnio za nówkę, oryginał BOSCH, w sklepie 92 złocisze.
PS. Przestrzegam przed tanimi regulatorami po 25-35 zł i regulatorami niewiadomego pochodzenia.
Właśnie taki po ok. 20 tysia km zjarał się na węgiel, dając przy okazji taki prąd, że rozszczelnił sie akumulator. Kwas strzelił pod ciśnieniem po całym silniku (aku z tych całkowicie bezobsługowych, prawie hermetycznych, nie nadążył z odprowadzeniem gazów). Spore straty (aku - szczęśliwie przeszła wymiana z gwarancji, ale z problemami, nowy regulator, kable wn popalone kwasem, blok silnika rdzawy, że hej)
PS. Przestrzegam przed tanimi regulatorami po 25-35 zł i regulatorami niewiadomego pochodzenia.
Właśnie taki po ok. 20 tysia km zjarał się na węgiel, dając przy okazji taki prąd, że rozszczelnił sie akumulator. Kwas strzelił pod ciśnieniem po całym silniku (aku z tych całkowicie bezobsługowych, prawie hermetycznych, nie nadążył z odprowadzeniem gazów). Spore straty (aku - szczęśliwie przeszła wymiana z gwarancji, ale z problemami, nowy regulator, kable wn popalone kwasem, blok silnika rdzawy, że hej)
MH po przeszczepie bloku - alive&kicking!