Problem ze spryskiwacami
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Problem ze spryskiwacami
Mam problem ze spryskiwaczami ,a konkretnie gdy przełanczam wycieraczki ( chodzi mi o szybkość) to włączają się spryskiwacze i leja płynem jak głupie .Nie wiem co jest .Prosze o pomoc i z gory dziękuje
Piwo to moje paliwo
- Tommek-GTI
- Ma gadane
- robertto84
- Mały gagatek
- Kontakt:
Ja mam trochę inny problem. Otóż nie działają mi spryskiwacze i wraz z nimi powinny się włączyć wycieraczki (nie działają). Taki sam problem jest z wycieraczką i spryskiwaczem z tyłu. Swego czasu czasami raz na 100 prób udało mi się je włączyć ale teraz już nic je nie ruszy.
Sprawdzałem czy silniczek (czyt. pompka - nie wiem jak to nazwać) przy spryskiwaczach działa. Sprawdzałem bezpieczniki także w porządku. Kolega kazał mi sprawdzić kostki (nie wiem jak to się fachowo nazywa) przy bezpiecznikach ale nie mam pojęcia o co w tym chodzi.
Proszę o rady.
Sprawdzałem czy silniczek (czyt. pompka - nie wiem jak to nazwać) przy spryskiwaczach działa. Sprawdzałem bezpieczniki także w porządku. Kolega kazał mi sprawdzić kostki (nie wiem jak to się fachowo nazywa) przy bezpiecznikach ale nie mam pojęcia o co w tym chodzi.
Proszę o rady.
- Lukasz_mk2
- Forum Master
- robertto84
- Mały gagatek
- Kontakt:
Tylko, że chodzi o to że ja wszystko rozebrałem, wyczyściłem, poprawiłem styki i dalej nic.
Ostatnio zmieniony śr lis 21, 2007 14:05 przez robertto84, łącznie zmieniany 1 raz.