nie odpala silnik...dziwne
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
nie odpala silnik...dziwne
otóż dzisiaj jak wracałem z pracy silnik nagle zgasł... paliwa jest dosyć, pompka paliwa dziala,a silnik kreci i nieodpala?? jaka moze byc tego przyczyna??aha dodam jeszcze, ze przed zgasneiciem zapalila sie kontrolka poduszki powietrznej... i cały czas sie pali po prrzekreceniu zapłonu
podejzewam czujnik halla, badz cewke!Zobacz czy masz iskre!jak jej niema to jedna z tych rzeczy! Kolejne moze byc kopulka, palec,kable WN, swiece, przepustnica, silnik krokowy! Jest to ciezki przypadek do zdiagnozowania!Podpiecie pod kompa zwykle nic nie pokazuje:P duzo razy byl ten temat walkowany!Poszukaj na forum!
[size=117]
Samochód jest bogiem, Prędkość nałogiem,
Nitro zabawą, A tuning podstawą!
[/size]
Samochód jest bogiem, Prędkość nałogiem,
Nitro zabawą, A tuning podstawą!
[/size]
vaga juz zamowilem bo i tak wyskoczyl mi blad poduszki to i tak trzeba usunąć... a po co placic mam 50pln za kazdym razem wole kupic i po sprawie... dzisiaj jeszce sprawdze czy jest iskra.. dzieki narazie za pomoc bede informował jak sie czegoś dowiem
[ Dodano: 13 Lis 2007 12:40 ]
ok sprawdzilem pod vagiem i wskazania byly na blad 515 czyli czujnik halla, pozatym niemoge sie podlaczyc z poduszka ani abs, dlaczego?
ok sprawdzilem pod vagiem i wskazania byly na blad 515 czyli czujnik halla, pozatym niemoge sie podlaczyc z poduszka ani abs, dlaczego?
gdzie kupiles vaga i za ile?bogik pisze:vaga juz zamowilem bo i tak wyskoczyl mi blad poduszki to i tak trzeba usunąć... a po co placic mam 50pln za kazdym razem wole kupic i po sprawie... dzisiaj jeszce sprawdze czy jest iskra.. dzieki narazie za pomoc bede informował jak sie czegoś dowiem
jest na allegro milion ofert a nie wiem który mi wystarczy
chciałbym sam interfejs do sczytywania błędów ew. ustawiania przepustnicy itp