i jeszce drugi problem tot aki ze masz czeline patrzac z przodu meidzy zderzakiem a grillem, od czego to zalezy

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
naisałeś jasno i klarownieB_O_N_K pisze:Witam.
Niedopasownie wynika w dużym stopniu z winy zderzaka. Po prostu nieoryginalne zderzaki są tak dopasowane że szok! Jednak w Twoim przypadku poże być coś także z błotnikiem skoro drzwi o niego ocierają. Co do szczeliny pomiędzy błotnikiem a grill'em to problem polega na tym, że należy coś podłożyć pomiędzy belkę zderzaka a plastik zderzaka nad belką (plastik który nie dochodzi do atrapy). Po prostu zderzak w tym miejscu za bardzo opada i trzeba go nieco "podnieść", jednak nie cały (na zamocowaniach) a tylko go odpowiednio... "odgiąć" górną jego część. Ja podłożyłem kawałek szerokiej gumy i szpara znikła. Najłatwiej robi się to zdejmując atrapę. Wtedy jest elegancki dostęp do wewnętrznej strony zderzaka, bez konieczności jego odkręcania.
Hmmm... gdy teraz przeczytałem co napisałem to sam nie wiem czy bym zrozumiał na Twoim miejscuTak czy inaczej w razie pytań czy wątpliwości pisz śmiało.
Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 131 gości