podswietlenie popielniczki
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
podswietlenie popielniczki
Witam, ma ktos moze jakies ffoti jak rozebrac popieliczke i dostac sie do kabli ktore ja podswietlaja i podswielaja schowek na kasety , zarowke sprawzalem , do kabla nie dochodzi napiecie, czasami jak sie stulko to swiecilo a teraz umarlo. pozdr.
- grandi
- Lord GTI

- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Odkręcasz 2 śruby w panelu popielniczki

i w takiej szarej gąbce masz wiązkę kabli do zapalniczki , przy zapalniczce masz zamek plastikowy , i masz już kokpit , teraz pomęczysz się trochę z żarówką , ja na twoim miejscu kupił bym diodę led i ja tam wstawił bo w przyszłości będziesz się w to już bawił , jak będziesz składał to uważaj na te gąbki od kanałów powietrznych bo zazwyczaj są tak kruche ze zostaną Ci w łapce musiałem je kleić budaprenem

i w takiej szarej gąbce masz wiązkę kabli do zapalniczki , przy zapalniczce masz zamek plastikowy , i masz już kokpit , teraz pomęczysz się trochę z żarówką , ja na twoim miejscu kupił bym diodę led i ja tam wstawił bo w przyszłości będziesz się w to już bawił , jak będziesz składał to uważaj na te gąbki od kanałów powietrznych bo zazwyczaj są tak kruche ze zostaną Ci w łapce musiałem je kleić budaprenem
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
- Maćkooo
- Forumowy spamer :)

Forumowicze a ja mam takie pytanie czy tam w tym duzym schowku na kasety jest jakas lampka od góry taka jak w schowku. Bo ja mam tam małą dziurkę jakby coś było. Możecie napisac czy to normmalne czy tam cos było.
Drugie pytanko czy ta zielona obwódka od zapalniczki świecii??
Thanks
Drugie pytanko czy ta zielona obwódka od zapalniczki świecii??
Thanks
Pomagają Tobie , pomagaj innym - pisz jak rozwiązałeś swój problem.
Zawsze do przodu :D
http://pl.youtube.com/watch?v=eT0MHN827hs&feature=related
Zawsze do przodu :D
http://pl.youtube.com/watch?v=eT0MHN827hs&feature=related
- Robert Pala
- Ma gadane

- Kontakt: