Gaźnik

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

mistrzyni23
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Gaźnik

Post autor: mistrzyni23 » pt lis 09, 2007 19:09

Trzeba mi oddać gaźnik z mk2 mechaniczny do regeneracji. Trzeba to zrobić szybko, bo potrzebuje samochód. Mieszkam w okolicy cieszyna i potrzebuje namiary na takie zakłady które się tym zajmują. Jeżeli coś wiecie to pomóżcie. Pozdrawiam.

aneciorek3

Awatar użytkownika
golfik88
...
...
Kontakt:

Post autor: golfik88 » pt lis 09, 2007 21:05

siema, nie wiem czy wiele pomoge ale na allegro koles podobno dobrze regeneruje gazniki tylko nie wiem czy akurat masz taki gaznik jak on robi ale masz linka:
http://moto.allegro.pl/item267338657_ga ... mnosi.html
pzdr

Awatar użytkownika
Paweł Marek
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Paweł Marek » pt lis 09, 2007 21:30

Proponuję ci rozpytać się po mechanikach w okolicy, może znajdziesz jakiegoś co się troszkę zna na tych gaźnikach. Bo złe działanie może wynikać z jakiegoś naprawdę drobiazgu który się da naprawić tanio lub bez kosztów w ogóle. A jak oddasz to tzw "regeneracji" to bulisz 2 - 3 stówy niewiadomo za co, np za wymianę jakiegoś kawałka wężyka czy jednej uszczelki. A potem i tak ktoś ten zregenerowany gaźnik musi umieć wyregulować na samochodzie więc i tak będziesz musiała poszukać takiego mechanika co ma o tym pojęcie.

Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.

mistrzyni23
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: mistrzyni23 » sob lis 10, 2007 11:18

już zadzwoniłam do tego gościa z allegro który zajmuje się regeneracją gaźników, w poniedziałek mi go wyśle!!! Dzięki za pomoc!!! PozdraVWiam!!!
Ostatnio zmieniony sob lis 10, 2007 11:19 przez mistrzyni23, łącznie zmieniany 1 raz.

aneciorek3

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”