skrzypienie z tylu auta, co to moze byc?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
skrzypienie z tylu auta, co to moze byc?
Witam.cos mi ostatnio skrzypi i jakby bulgotalo z tylu auta.podejrzewam ze moga byc to amorki.mialem sportowe zawieszenie tj amortyzatory.ale byl za nski i podwyzylem go zmieniajac na sprezyny nowe standardowe tzn dluzsze.amortyzatory zostale stare sportowe.i od jakiegos czasu dziwnie mi skrzypi i bulgocze na dolkach.czyzby to amortyzatory?auto jest bardzo twarde i czuje kazdy dolek/prosze o pomoc i mozliwe przyczyny tego co sie dzieje.z gory dzieki za pomoc.
Ostatnio zmieniony sob lis 10, 2007 18:32 przez mirek rosa, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Ruszsz z 3 biegu i ruszasz kierownica lewo prawo jezeli tyl plywa do wymiany , czy jak jest załadowany czy jak pusty , jakie masz amorki , jeżeli słychać takie iii iii ,najprawdopodobniej odboje piszczą ,
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Ile czasu juz masz te amorki ile km ja myśle odboje , tez mam nisko amorki i slysze jak odboje pracują , prosty sposub żeby sprawdzić amorki wjeć w 80 w takie nierówności na asfalcie jeżeli wyniesie Ci dupsko to amorki siadają ,czujesz jak pupka ucieka .
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
mi coś skrzypi z prawej strony z tyłu przy kole, słychać to wyraźnie przy małych prędkościach i na nierównościach Co to może być ? Amortyzatory z tyłu mam nowe Monroe
Ostatnio zmieniony sob lis 10, 2007 16:42 przez bartek92, łącznie zmieniany 1 raz.