Witam,
po wymianie sprężyn i amorów pojechałem ustawić zbieżność w firmie MIDAS. Ustawili mi wraz z kątami i byłoby wszystko okej, gdyby nie mały problem- mam teraz krzywo kierownicę!!! Wróciłem do tych cwaniaczków i im mówię, że **a tak być nie może na co mi odp, że przez to iż mam airbag to ciężko to wyprostować (w ogóle zdjąć ją). Mogą to zrobić, ale coś tam popalą i kolejne koszty dochodzą wymiany tych popalonych rzeczy...
Może mi ktoś napisać jak mam zdjąć tą kierownicę i czy damradę sam ją naprostować? To jest kwestia jakiś 10mm...
dzieki z góry
krzywa kierownica - jak zdjąć?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- olafart
- Corrado VR6 VSR
- Kontakt:
krzywa kierownica - jak zdjąć?
Ostatnio zmieniony pt lis 09, 2007 23:07 przez olafart, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Kity ci nawciskali. Od spodu kierownicy masz otwory imbusowe, odkrecasz poduszke, odpinasz tasme, odkrecasz kiere klucz 24 i poprawiasz i skrecasz z powrotem. Dla bezpieczenstwa mozesz aku odpiac zanim poduche ruszysz. Po skreceniu wszystkiego z powrotem podpinasz aku.
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
- Lukasz_mk2
- Forum Master
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Ma racje jeżeli pożadny zakład to można nawet za jkiś czas na korekte jechać co za idoci
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;