Witam wszystkich, moze mi pomozecie, dorwałem takie radyjko jak w temacie , tylko prpblem jest bo jest ono zakodowane. Facet od ktorego to cudo mam sprowadzil sobie mitasubishi wlasnie z tym radiem , poniewaz autko bylo uszkodzone to pojechalo do mechaników. Oni zdjeli kleme no i pupa, radio zdechło. Pozniej jak koles ( nasz forumowy kolega tdi1982 ) odebral autko to wlaczyl radio i to wołało kod, nie wiedzial jaki wpisac bo niby skad , wiec wpisywal na pałe , po trzech probach sie zablokowało. Wiem ze po jakims czasie mozna sprobowac ponownie, niestety nie wiem jak to wyglada z tym wlaczeniem bo radio ma debilne przelotki jakies i nie pasuja na oryginalne ISO , (wieczorem bede mial przelotke na ISO wiec bede wiedzial dokladnie co sie pojawia itd)
moze to komus pomoze to podam kod jakie sa na radio :
1 : BE 0728 X 7538531 - to jest wyryte na obudowie ,
2: 0728C80X7538531 - to jest naklejka z kodem kreskowym zaraz obok. W razie pytan słuze foto, bo radio lezy na biurku Dzieki wszystkim za pomoc.
tak wyglada to radio, to na samej gorze
http://elektron.pol.lublin.pl/users/djl ... /bmw89.htm
mozna rozkodowac radio samodzielnie ? BMW
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- guti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
no dobra, niby rozkodowalem , podali mi kod na podstawie seryjnego numeru , teraz jest problem bo przelotki nie mam , sa 4 kable : +12 V , antena, light i memory .
Masy nie ma bo jest na obudowie podobno, mysle zeby to cudo odpalic nawet bez głosnikow tylko zeby sprawdzic kod to trzeba 3 kable razem dac do plusa ( memory, light , i oczywiscie 12V ) a mase do obudowy ? i powinno smigac ?
Masy nie ma bo jest na obudowie podobno, mysle zeby to cudo odpalic nawet bez głosnikow tylko zeby sprawdzic kod to trzeba 3 kable razem dac do plusa ( memory, light , i oczywiscie 12V ) a mase do obudowy ? i powinno smigac ?
Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!