Witam
Mam pytanie odnośnie przedniego nagłośnienia w golfie mk III (3d). Wyczytałem tu na forum, że najlepiej założyc midbasy w drzwi i syczki w słupek bądź jego okolice. Tak tez uczyniłem. Załozyłem midbasy (ktoś polecił mi buszmena więc mam buszmeny) i jestem przed założeniem syczków. Choć niektórzy uznaja to zaraz za grzech to jeszcze nie wygłuszałem drzwi (po prostu nie mam na to narazie czasu). Wszystko pdłaczyłem jednak z efektu nie jestem na razie zadowolony. Nie wiem - może to przez to, że drzwi nie są wygłuszone, albo kabelki w kostce są źle podłączone (Niemiec miał radyjko ze zmieniarką, a po kablach w bagażniku widzę, że miał tez i tubę). W każdym razie na niektórych utworach midbasy charczą. Nie mogę dac więcej basu bo generalnie robi się kicha. Syczki charczą bo to jest chyba seryjna tandeta. Radyjko ma tylko 4x30 a jeszcze nie wiem ja gra na full bo po prostu nie moge tego sprawdzić przez te głośniki.
Może ktoś wie czego to wszystko tak charczy czasami. Może coś jest źle podłączone?
MK III - CHARCZĄCE MIDBASY
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
Hmm....
Sadze ze wyglusznie nic do tego nie ma przynajmniej na tym etapie.....
Moze to tylko Boshmann ale 4x30 to raczej zadnych midbasow nie zasilisz !!!
Jedyne wyjscie to mocniejsze radio lub po prostu wzmak.....
Przygasa Ci podswietlenie ? Bo to jeden z objawowniedajacego rady radyjka.
Jesli chcesz cos tym radiem zrobic to daj mu najwyzej kabel pradowy o wiekszym przekroju bezposredio z aku. Watpie czy to duzo pomoze ale zawsze jakas szansa jest.
Jesli jzu pozbedziesz sie tego harczenia a nadal bedzie zle grac tzn cicho albo badziewny bedzie bas to bierz sie za wyglusznie...
Sadze ze wyglusznie nic do tego nie ma przynajmniej na tym etapie.....
Moze to tylko Boshmann ale 4x30 to raczej zadnych midbasow nie zasilisz !!!
Jedyne wyjscie to mocniejsze radio lub po prostu wzmak.....
Przygasa Ci podswietlenie ? Bo to jeden z objawowniedajacego rady radyjka.
Jesli chcesz cos tym radiem zrobic to daj mu najwyzej kabel pradowy o wiekszym przekroju bezposredio z aku. Watpie czy to duzo pomoze ale zawsze jakas szansa jest.
Jesli jzu pozbedziesz sie tego harczenia a nadal bedzie zle grac tzn cicho albo badziewny bedzie bas to bierz sie za wyglusznie...
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)