ja obstawiam 7,5 litra przy bucie po mieściemalutki pisze:a jak wyglada z spalaniem?

Moderator: G0 Karcio
ja obstawiam 7,5 litra przy bucie po mieściemalutki pisze:a jak wyglada z spalaniem?
Apsik pisze:Cytat:
a jak wyglada z spalaniem?
okolo 6,5l/100km (srednio)
noo... ja teżWłochaty pisze:to malo, myslalem ze troche wiecej lyknie
SouleR pisze:ze 100 kucy moze bedzie, bo wiecej nieprzeciez to diesel, to nie moze byc mocne
Auto już prawie dotarte, jezdze na 1bar jak narazie i jakiejs smiesznej dawce bo puszcza tylko delikatny dymek, a do tego mam jeszcze te zaczarowaną skrzynię, która na 5tym biegu @3300rpm ma 100km/hm3tal pisze:a właściwie jak teraz wygląda sprawa z mocą i momentem? jakie wartości Apsik szacujesz? czy może już go hamowałeś, tylko się nie pochwaliłeś?
Apsik pisze:za słabo dymi (do Zaprzala to mi jeszcze brakuje ho ho)
nie sposob sie nie zgodzic, ale 150 bedzie u Ciebie minimumApsik pisze:Co do prognoz to dla mnie bedzie szczęście jeżeli kiedyś na wykresie zobacze 140+/300+ ale w moim temacie na vwdiesel.net Finowie prognozuja 170/350
to co to jest za skrzynia? wygląda mi na tą, co była do RP doczepiana, nie pamiętam już oznaczenia...Apsik pisze:do tego mam jeszcze te zaczarowaną skrzynię, która na 5tym biegu @3300rpm ma 100km/h
kup 4T i spokójApsik pisze:mam jeszcze te zaczarowaną skrzynię, która na 5tym biegu @3300rpm ma 100km/h
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 39 gości