Wiatm.
Mam taki problem. Komputer na wyświetlaczu pokazuje, że mam otwartą tylnia klapę najpierw napis helcklape offen a pozniej podczas jazdy kontrolka otwartych dzwi. Co to może być proszę o pomoc.
Kontrolka zamknięcia tylnej klapy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
greg
właśnie .. co może być nie tak, mam to samo co kolega wyżej (helcklape offen), wymieniłem zamek z "czujnikiem" i dalej to samoZygal pisze:Bo jak włączam ogrzewanie tylnej szyby jest ok
ktoś ma jakiś pomysł ?
heckklape offen
pomoże ktoś ??
Ostatnio zmieniony sob lis 10, 2007 21:54 przez makeć, łącznie zmieniany 2 razy.
Moje aktualne wersje VCDS V2: ADAKO 23.3.1 (PL) i 23.3.1 (EN).
apropo chcialbym sie dowiedziec czy kazdy golf mk 4 ma kontrolke zamkniecia tylnej klapy bo u mnie centralny chodzi bez zarzutow ale lampkka w bagarzniku sie nie swieci chodz zarowka dobra i bezpieczniki a podobno to wszystko ma swoje serce wlasnie w tylnym zamku . i teraz nie wiem czy ma miec taka kontrolke czy nie kazdy mial i nie ma co gmerac w klapie ?
- Qto
- _

- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
niesopelo pisze:czy kazdy golf mk 4 ma kontrolke zamkniecia tylnej klapy
nie inaczej, mogła się ewentualnie wypiąć wtyczka przy zamku ale raczej rzadko się to zdarza. Jakby co to zamek mam na sprzedaż.sopelo pisze:lampkka w bagarzniku sie nie swieci chodz zarowka dobra i bezpieczniki a podobno to wszystko ma swoje serce wlasnie w tylnym zamku