Dalej Problem !!!! Etka potrzebna na już

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

marecki_vitor
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Dalej Problem !!!! Etka potrzebna na już

Post autor: marecki_vitor » wt lis 06, 2007 22:42

Witam . Dalej mam ten sam problem . A mianowicie którys kolega mowił mi ze mam wymienic korki w bloku silnika które sie znajdują z tyłu bo tam mi zekomo siekło . Zawiozlem do mechaniora autko bo juz siłnie miałem i niby to naprawił . Pare dni było git ale teraz znówleje mi płyn chłodzący . I tu moje pytanie i prosba , Moze mi ktos zrobic w ETCE jesli sie da fotke tyłu silnika ?? . Bede bardzo wdzieczny . Pozdrawiam

Awatar użytkownika
stonefree
Mistrz KieroVWnicy
Mistrz KieroVWnicy
Kontakt:

Post autor: stonefree » śr lis 07, 2007 08:44

A napewno leci spod tych broków?Jakoś mi sie nie chce wierzyć,że przerdzewiały...

marecki_vitor
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: marecki_vitor » śr lis 07, 2007 11:00

No nie wiem na bank ale koledzy z forum doradzili wiec zajechalem do mechaniora zeby to sprawdził i powiedział ze to tam leciało niby to naprawił ale nei wiem czy zakleił czy jak ze dalej leci . Macie jakies inne pomysły bo mi rece opadaja :/

zoso8894
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: zoso8894 » śr lis 07, 2007 12:01

jedz z reklamacją , a w etce nie ma zdjęc tylko rysunki a z nich malo widac przynajmniej u mnie ,moze jakas prowizore zrobił ci bo wbrew pozorom wymiana zaślepki to niełatwa sprawa (z tego co wiem)

marecki_vitor
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: marecki_vitor » śr lis 07, 2007 12:14

Najpierw musze to zdiagnozowac czy dokładnie tam cieknie , nie mam dostepu do kanału wiec musze poszukac alternatywnych uszkodzen gdzie moze jeszcze cieknąć . Pozdroooo

[ Dodano: 07 Lis 2007 22:24 ]
Ma ktos jakies pomysły bo fura stoi w garażu a ja musze jezdzic trabantem wujka :/:/:/ :bajer: :crazy:

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”