nawiew nie dziala
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
nawiew nie dziala
Panowie nawiew nie działa a zimno jak diabli. Pomocy od czego zacząć sprawdzać, bezpieczniki już były, co jeszcze??
Pozdrawiam. Danny B.
Pozdrawiam. Danny B.
Ostatnio zmieniony wt lis 06, 2007 21:35 przez Danny B., łącznie zmieniany 1 raz.
..::Kierowca Dieslowca::..
- Paweł Marek
- V.I.P.
-
- Użytkownik
- Kontakt:
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Witam. Historii ciąg dalszy..... zamówiłem przekaźnik, ponoć oryginalny VW, z programowalnym biegiem czasowym wycieraczek Zobaczymy co to jest i jak to działa dam znaka co z dmuchawą. Bo ostatnio np. się naprawiła i działa ale czasami coś się jej odwidzi i zanika.
[ Dodano: 22 Sty 2008 11:21 ]
ciąg dalszy....dobrałem się do nawiewu rozkręciłem go no i okazało się że poluzowały się dwie wsówki, posmarowałem je czym trzeba już nie pamiętam alebo pozmieniałem je, albo podociskałem w każdym razie chodzi już 3 miesiąc bez problemu
[ Dodano: 22 Sty 2008 11:21 ]
ciąg dalszy....dobrałem się do nawiewu rozkręciłem go no i okazało się że poluzowały się dwie wsówki, posmarowałem je czym trzeba już nie pamiętam alebo pozmieniałem je, albo podociskałem w każdym razie chodzi już 3 miesiąc bez problemu
Ostatnio zmieniony czw lis 08, 2007 15:48 przez Danny B., łącznie zmieniany 1 raz.
..::Kierowca Dieslowca::..