Problem z diagnostyką auta ?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Problem z diagnostyką auta ?
Panowie bylem wstepnie zapytac fachmanów w mojej miejscowosci ile to kosztuje podlaczenie do kompa i spr ew.bledów.wiec dowiedzialem sie ze bagatela 50zeta!!,ale fachowcy stwierdzili narazie teoretycznie ze w mk3 ,z roku 92-93 są problemy z diagnostyką ze komp sie moze nie kominikowac,nadodatek mowią ze niewiadomo czy bledy skasują czy sie nie pojawią woglule w programie nie umioli znalesc tego silnika,pytanie czy faktycznie moze tak byc ze nieda sie podlaczyc zdiagnosowac mojego auta ?oczywisc zlącze jest,czy tez od razu lepiej jechac gdzie indziej ?
Re: Problem z diagnostyką auta ?
co to z aproblem sprawdzic jak sie nie polacza to odjezdzasz nic nie placac, cena 50 zeta to nieduzo u mnie wolaja 70-80 zlMaciejW pisze:Panowie bylem wstepnie zapytac fachmanów w mojej miejscowosci ile to kosztuje podlaczenie do kompa i spr ew.bledów.wiec dowiedzialem sie ze bagatela 50zeta!!,ale fachowcy stwierdzili narazie teoretycznie ze w mk3 ,z roku 92-93 są problemy z diagnostyką ze komp sie moze nie kominikowac,nadodatek mowią ze niewiadomo czy bledy skasują czy sie nie pojawią woglule w programie nie umioli znalesc tego silnika,pytanie czy faktycznie moze tak byc ze nieda sie podlaczyc zdiagnosowac mojego auta ?oczywisc zlącze jest,czy tez od razu lepiej jechac gdzie indziej ?
- Paweł Marek
- V.I.P.

Mam 2E z 93, żadnych kłopotów z komunikacją nie było, sczegółów jaki inetefejs itd nie podam bo znajomy mi robił. A kasowanie czegokolwiek jest niepotrzebne w tym wtrysku. Chyba że chcesz mieć wyczyszczone błędy sprawdzać czy pojawią si e ponownie. O problemach z komunikacją to słyszałem tylko że dotycza ABS-a z rocznika modelowego 92
Ostatnio zmieniony wt lis 06, 2007 16:33 przez Paweł Marek, łącznie zmieniany 1 raz.