Wtam Wszytskich
mam problem autko Bora 1,6 AKL rok 1999
przebieg 255 000 km
Mam taki problem
podchodze do autka otwieram pilotem otwieram drzwi i nie słychać pompy paliwa przekrecam kluczyk nie słychać pompy paliwa wiec co ja robie sciagam wtyczke od pomy paliwa po zewnętrzych stykach i dochodzi 12V i jak odpalam to też podaje 12V czyli elektryka i przekaznik jest oki
zamykam autko czekam 60 min po 60 min podchodze otwieram drzwi słychać pomke przekrecam kluczyk słychać pomke i jest oki jak reką odjoł odpala
Byłem na Vagu nic niepokazało co może być pompa paliwa do wymiany ? zawiesza sie? i czemu po 60 minutach auto odpala? jak przychodze do zimnego auta które stało powiedzmy 120 minut .
czy to moze jakis czujnik odciecia paliwa jak podczas wypaku odcina paliwo wycztałem w ksiąze ze cos takiego jest ale czy wtedy odcina paliwo elektrycznie?czy na wezyku paliwa?
a moze cos z węglem aktywnym?
nie mam juz pojecia proszę o pomoc czy wymienic pompke paliwa?
jaką pompke polecacie? jaki warszatat w krakowie polecacie?
1.6 AKL dziwne zachowanie pompy paliwa
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
1.6 AKL dziwne zachowanie pompy paliwa
Ostatnio zmieniony pn lis 05, 2007 10:41 przez cziko82, łącznie zmieniany 2 razy.
tak jest fabryczny immobilaizer
napięcie jak sciagnę wtyczkę z pompy po zewnętrznych stykach dochodzi 12V a gdyby było coś z immo to by nie dochodziło napięcie?? nie wiem może sie mylę
na Vagu nie wyszłu żadne błędy
[ Dodano: 11 Gru 2007 07:58 ]
Wymieniłem pompe paliwa firmy Meat&Doria oraz fitr paliwa
Stara pompa się wieszała.
wszytsko już hula.
Zaobaczymy ile pochodzi nowa pompa
napięcie jak sciagnę wtyczkę z pompy po zewnętrznych stykach dochodzi 12V a gdyby było coś z immo to by nie dochodziło napięcie?? nie wiem może sie mylę
na Vagu nie wyszłu żadne błędy
[ Dodano: 11 Gru 2007 07:58 ]
Wymieniłem pompe paliwa firmy Meat&Doria oraz fitr paliwa
Stara pompa się wieszała.
wszytsko już hula.
Zaobaczymy ile pochodzi nowa pompa