Zapachowy filtr
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- bambusik
- Mały gagatek
- Kontakt:
Zapachowy filtr
Witam! Jestem na etapie wymiany filtra kabinowego i wpadłem na pomysł by nasączyc go jaką substancja pachnącą, co myslicie o tym?? Nie wiem czy to czasem niczemu nie zaszkodzi dlatego z tym pytaniem zwracam się do Was:):) Pozdrawiam!!
Ostatnio zmieniony ndz lis 04, 2007 22:49 przez bambusik, łącznie zmieniany 1 raz.
jak nasaczysz to juz kaplica.. nic nie zrobisz, chyba ze go "upierzesz" a jak wrzucisz choineczke to mozesz ja do polowy wysunac z tej folii, wtedy nie bedzie tak intensywnie pachnialo..zreszta zawsze mozna wyjac...
[ Dodano: 04 Lis 2007 22:09 ]
ja to jeszcze robie tak, ze wsadzam choineczki pod przednie fotele wtedy nie widac ze cos wisi, bo nie jest to jakos zbytnio efektowne, a od podlogi auto ladnie pachnie i nie dusi bo jest stłamszone przez fotele..takze w filterek mozna wrzuci pod siedzenie, albo pod siedzenia..choineczki maja ten plus ze sa taniutkie..bo taki ambi pur to jednak kosztuje kilkanascie razy tyle..fakt na dluzej starcza, ale tak to mozna sobie poeksperymentowac z zapachem
[ Dodano: 04 Lis 2007 22:09 ]
ja to jeszcze robie tak, ze wsadzam choineczki pod przednie fotele wtedy nie widac ze cos wisi, bo nie jest to jakos zbytnio efektowne, a od podlogi auto ladnie pachnie i nie dusi bo jest stłamszone przez fotele..takze w filterek mozna wrzuci pod siedzenie, albo pod siedzenia..choineczki maja ten plus ze sa taniutkie..bo taki ambi pur to jednak kosztuje kilkanascie razy tyle..fakt na dluzej starcza, ale tak to mozna sobie poeksperymentowac z zapachem