w dziwny sposob wywala bezpieczniki...

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

jorgus7
Użytkownik
Użytkownik

w dziwny sposob wywala bezpieczniki...

Post autor: jorgus7 » pt lis 02, 2007 10:47

witam,

wczoraj i dzis stałao sie cos dziwnego... wczoraj przestało swiecic prawe przednie swaitło mijania, jak sie okazało poszedł bezpiecznik, wymieniłem i ok, dzis rano zauwazyłem ze przednia lewa lampa nie swieci i co sie okazało... poadniety dezpeicznik... wymieniłem. teraz wjezdzam autem do garazu i prawa lampa nie swieci... nei musze chyba pisac dlaczego... padniety bezpiecznik... nigdy wczesniej takich przygod nie miałem, raczej nie powinno niczego zalac bo nie miało gdzie a i deszceu ost nie bylo wiec nie powinno robic zwarcia. co moze byc przyczyna takiego dziwnego ustrojstwa... gdby robiło zwarcie w jednej z lamp wywalało by bezpiecznik z tej wlasnie lampy, a nie raz jedna raz druga...

Awatar użytkownika
zodiak
VWGolf.pl Killer
VWGolf.pl Killer

Post autor: zodiak » pt lis 02, 2007 11:02

Zarówki masz "normalne" (to znaczy standardowej mocy) ?

Zagazowany KR już sprzedany :( , teraz jeżdzi się ABFem :) Abf czyli Abfahrt
Nad ranem:
-żona :gdzie byłeś mordo?!!
-on : na Fylypynach.

jorgus7
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: jorgus7 » pt lis 02, 2007 11:10

tak zarówki sa normalne, tyle tylko ze philps night vision ale mam je od ponad pol roku i bylo ok... mysle ze wazne w pomocy rozwiazania tego problemu moze byc fakt ze obie lampy są jakieś pourywane... ( to co jest w srodku lampy w czym osodzone sa zarówki i co mozna regulowac gora dół wyleciało zaczepów i mozliwe ze podczas jazdy po naszych fantastycznych drogach skacze) ale mam tak od dawna, pewnie z pol roku i nic sie nie działo...

Karoo1988
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Post autor: Karoo1988 » pt lis 02, 2007 20:45

kolego jezeli posiadasz miernik sprawdz napiecie jakie dostaje zaroka i potrzasnij kilka razy leflektorem mozliwe ze gdzies sie zwieraja jakies kabelki czy blaszki ostatnio robilem koledze citroena i wlasnie mial tak poprostu tak z niczego przestalo swiecic. Sprawdz to ale nie jestem pewien ;) i ogolnie zerknij na izolacje na kablach ;) bo nie widze innego powodu twojej ustreki ;)

Pozdrawiam !!

Nic na siłę podaj młotek... :P

[b]Update[/b]
[b]MK4 High Line ;)[/b] http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=3164763#3164763

[b]Moje byłe MK3[/b] http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=162097

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”