Problem ze spryskiwaczem reflektora
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- pilu
- Mały gagatek
- Kontakt:
Problem ze spryskiwaczem reflektora
Witam, problem tego typu ze, jak wlanczam spryskiwacze reflektorow(Golf MKIV) to lewa strona wysuwa sie i psika bez problemu ale prawa dysza tak jakby sie wogole nie trzymala poprostu wurzuca ja jak z katapulty na odleglosc paru metrow i wszystko plyn wycieka przez ta dziure do ktorej wklada sie owa dysze... powoli nie nadazam z wlewaniem plynu a jest co wlewac (zbiornik 5l.) mozecie jakos pomoc?
I jeszcze jedno pytanko spryskuje wam reflektory jak macie wlaczone soczewki przeciwmglowe czy normalne swiatla mijania? bo mi spryskuje dopiero jak wlacze soczewki
I jeszcze jedno pytanko spryskuje wam reflektory jak macie wlaczone soczewki przeciwmglowe czy normalne swiatla mijania? bo mi spryskuje dopiero jak wlacze soczewki
Ostatnio zmieniony śr paź 31, 2007 23:18 przez pilu, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli wyskakuje to jest ukruszony ząbek w elemęcie który jest pod zderzakiem, przy wkładaniu dyszy do środka powinno się czuć jak zaskakuje na kolejnych ząbkach - w każdym razie do wymiany dolna część.
Ostatnio zmieniony śr paź 31, 2007 23:34 przez korfanty, łącznie zmieniany 1 raz.
- pilu
- Mały gagatek
- Kontakt:
a wiesz moze jak wyjac ta druga dysze ktora dziala poprawnie? bo juz probowalem ale jakos mi to nie wychodzilo a niechce urwac np. niepotrzebnie tej klapki a jest to potrzebne przy demontazu zderzaka? i jeszcze jedno, jak sie nazywa ten element ktory potrzebuje?
dzieki Ci jeszcze raz za odpowiedzi
dzieki Ci jeszcze raz za odpowiedzi
Ostatnio zmieniony czw lis 01, 2007 23:14 przez pilu, łącznie zmieniany 1 raz.