Witam,
Ułamała mi się część zamka w dzwiach od kierowcy. Dokładniej mówiąc ten zaczep o który zahacza mimośród. Da się coś z tym zrobić mimo, że to jest integralna część zamka, czy pozostaje tylko serwis?? Bo nie chce kupować nowego zamka i mieć kilka różnych kluczyków... I jeśli serwis to może ktoś wie ile to kosztuje??
Szerokości!
Ułamana część zamka
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Paweł Marek
- V.I.P.
Kup sam zamek, wkładkę masz przecież dobrą razem z klamką i mimośrodem. Plastyku połamanego wewnątrz chyba nie naprawisz, ale zajrzyj tam jeszcze, nie słyszałem żeby to się komuś złamało.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Nie, nie... źle zrozumiałeś. Na końcu wkładki jest takie ucho, o którą zahacza mimośród. I właśnie to ucho mi się uwaliło.Paweł Marek pisze:Kup sam zamek, wkładkę masz przecież dobrą razem z klamką i mimośrodem. Plastyku połamanego wewnątrz chyba nie naprawisz, ale zajrzyj tam jeszcze, nie słyszałem żeby to się komuś złamało.
- Paweł Marek
- V.I.P.