festa pisze:adamo122 pisze:tylnia klapa w mk3 to pierwsze miejsce gdzie pojawia sie rdza

ja dopiero odebrałem auto od blacharza , i jestem zadowolony , za szpachel + lakierke (3 całe elementy + kilka punktów) + pognieciony błotnik zapłaciłem 250 zł , a różnicy w kolorze wcale nie widać
także myśle , że nie warto czekać tylko robić odrazu bo potem jest o wiele więcej roboty
za tanio tyle to kosztuje lakier i inne potrzebne materiały.litr perły to 420 zł.Mnie malowal to policzyl lakier 0,5 l i inne szpachle papier ,tasmy i 100 za element .Malowalem 3 elementy.to mnie wyniosło 600
w gdańsku kosztowałoby mnie to jakieś 600 zł, ale ja to robiłem na wsi , a dokładnie to szpachel + lakierka drzwi od listwy w dół , szpachel + lakierka tylnia klapa cała , tylny błotnik był pognieciony (szpachel + lakierka) , progi przy kołach (szpachel + lakier) , plus oczywiście polerka całego
a materiały nie są takie drogie bo mądrzy lakiernicy nie kupują tego w normalnych sklepach , mam kuzyna lakiernika który kupuje lakier nawet na strzykawki

za grosze , a szpachel w małych wiaderkach i wychodzi ich to grosze , tylko oczywiście klientowi powiedzą co innego