Nie, nie!! To znaczy ze w kilka sekund robisz przegląd biegów od 1 do 5malutki pisze:krotka mowisz? czyli robi z golfa rakiete na kolkach ?

Moderator: G0 Karcio
szlak jest przetarty, w koncu skads sie pomysl na ten setup wzialSouleR pisze: jak sie auto dotrze, to bedzie przetarty szlak na big turbo+big pompa
zaprzal pisze:szlak jest przetarty, w koncu skads sie pomysl na ten setup wzial
To ja Ci dziekuje za pomoc i Trochimowi za pompę (jeszcze i tak sie spotkamy zeby to ustawic) i Borys'owi za podpowiedzi przy składaniu silnika i głowicy.zaprzal pisze:Apsik gratuluje jeszcze raz sterowaniateraz jest to bardzo sensownie zrobione
to racja. chociaz sa niektore cichociemne auta o ktorych nikt nigdy nie slyszalApsik pisze:ale w PL to chyba jest niewiele takich 1.9TD??
sa i malo kto bedzie o nich wiedzial, patrz crx turbo 230 kucy...zaprzal pisze:to racja. chociaz sa niektore cichociemne auta o ktorych nikt nigdy nie slyszalApsik pisze:ale w PL to chyba jest niewiele takich 1.9TD??
projekt MEGA, trzymam kciuki zeby tym razem juz bylo dobrze
w turbinie vnt, po stronie goracej, masz kierownice spalin, ktore pozwalaja osiagnac wieksza efektywnosc przy nizszych obrotach. jak ktos nie umie jezdzic, to potem kierownice sie zacieraja i... przybywa tematow na dieslu...m3tal pisze:a ja tak z innej beczki - możecie mi wytłumaczyć, jak dokładnie działa to VNT? bo ogólne pojęcie mam, ale nadal nie do końca kumam...
[youtube][/youtube]m3tal pisze:a ja tak z innej beczki - możecie mi wytłumaczyć, jak dokładnie działa to VNT? bo ogólne pojęcie mam, ale nadal nie do końca kumam...
Trzymaj trzymajzaprzal pisze:trzymam kciuki zeby tym razem juz bylo dobrze
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości