mk3 1,9 tdi 1z kopcenie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
mk3 1,9 tdi 1z kopcenie
witam,mam takie pytanie,zauważyłem,że przy dodaniu gazu zaczął mi kopcić,wczoraj zrobiłem coś takiego,na wolnych obrotach dodawałem sukcesywnie gazu i na wyższych obrotach zaczął mi delikatnie dymić,znajomy powiedział mi,że końcówki wtrysków są do wymiany,ile w tym prawdy i czy można jeszcze tak jeżdżić,bo na razie funduszy brak.z góry dzięki za info.pzdr.
- Michael G60
- Forum Master
- Kontakt:
-
- Gadatliwa bestia
-
- Gadatliwa bestia
powpierwsze zalzey od stylu jazdy,bo ja to zauwazylem ze jak czasem jakis czas niejezdze a moja mama tylko jezdzi to auto przykapca na czarno,i jak mu tak na luzie przegazuje to wywali kilo sadzy z wydechu i juz jest ok,pozatym jakies tam chmury puszczac musi jak mu przycisniesz,kazdy diesel puszcza czarne chmurki i nie ma bata czy to jest nowiusienki golf TDI czy nowiusienki pasacik czy to jest jakies mondeo TDCI czy vectra DTI jak mu dasz to pusci dyma wiekszego czy mniejszego ale pusci,wiec mysle ze nie ma czym sie przejmowac specjalnie ,tymbardziej ze to nie nowe auto,a tak wogule to dzien bez chmury to dzien ponury :D:D
Golf III GTI 20 JAHRE AFN+0.216+chips niehamowany jeszcze.
Golf III VARIANT 96' ALH +
I tak o to całe moje życie kręci się wokół tych trzech literek "TDI" :D:D:D
Golf III VARIANT 96' ALH +
I tak o to całe moje życie kręci się wokół tych trzech literek "TDI" :D:D:D