Jak zdjac kapturki ze swiec VR6
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Jak zdjac kapturki ze swiec VR6
Witam,
jak w temacie chodzi mi o jakis sposob na to aby zdjac kapturki ze swiec w vr6 (jest tam dosyc trrudny dostep). Nie mam specjalnych kleszczy (zreszta jak wiekszosc pobliskich warsztatów) a potrzebuje wymienic swiece.
jak w temacie chodzi mi o jakis sposob na to aby zdjac kapturki ze swiec w vr6 (jest tam dosyc trrudny dostep). Nie mam specjalnych kleszczy (zreszta jak wiekszosc pobliskich warsztatów) a potrzebuje wymienic swiece.
Ostatnio zmieniony wt paź 30, 2007 15:02 przez Pablos891, łącznie zmieniany 1 raz.
-
marecki_vitor
- Użytkownik

- Kontakt:
-
marecki_vitor
- Użytkownik

- Kontakt:
Ciaglem az sie silnik ruszal
po jednym, po jednym i udalo sie! I nawet nic nie urwalem
Dzieki panowie!! 
// a jeszcze pytanie: jaki potrzebny jest klucz do swiec? Pytam poniewaz zwykly mi sie nie chce zmiescic (otwor jest mniejszy niz klucz) ;/
// a jeszcze pytanie: jaki potrzebny jest klucz do swiec? Pytam poniewaz zwykly mi sie nie chce zmiescic (otwor jest mniejszy niz klucz) ;/
Ostatnio zmieniony wt paź 30, 2007 22:48 przez Pablos891, łącznie zmieniany 1 raz.
-
marecki_vitor
- Użytkownik

- Kontakt:
nie polecam ciągnąć za przewód - kumpel dwa oberwał no i wydatek gotowy.
wszystko zależy jakiej firmy za niektóre można spróbować siłą do góry ale nie polecam. Wystarczy ściągnąć plastikowe osłony i użyć długich zakrzywionych wąskich szczypiec, metalowe osłony mają takie wypustki za które można złapać i śmiało do góry.
Pozdrawiam
dygac
wszystko zależy jakiej firmy za niektóre można spróbować siłą do góry ale nie polecam. Wystarczy ściągnąć plastikowe osłony i użyć długich zakrzywionych wąskich szczypiec, metalowe osłony mają takie wypustki za które można złapać i śmiało do góry.
Pozdrawiam
dygac
[img]http://images24.fotosik.pl/46/b1f4807d10125b17.jpg[/img]
i MK3 US w duecie
i MK3 US w duecie
- Borys
- V.I.P.

- Auto: VR6T
- Kontakt:
mają jesli sa oryginalne lub BERU, jak ktos zmienił przewody na przewody NGK nawet urządzenie przeznaczone do wyjmowania przewodów nie pomozedygac pisze:nie polecam ciągnąć za przewód - kumpel dwa oberwał no i wydatek gotowy.
Pozdrawiam![]()
dygac
www.vrservice.pl