elektryczne szyby
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
czarna_lwica
- Nowicjusz

elektryczne szyby
Witam.W swoim golfie posiadam wszystkie szyby elektryczne.Generalnie wszystko dziala ok.Pytanie zas dotyczy tego czy przy zamykaniu szyb tez musicie trzymac przycisk dopoki szyba sie nie zamknie do konca,bo przy otwieraniu wystarczy ze dluzej przytrzymam przycisk i szyba sama zjezdza do konca.czy tak ma byc,a jezeli nie to co sprawdzic?
- Paweł Marek
- V.I.P.

mam w domu dwa auta z 93 roku i w obu tylko szyba kierowcy jedzie w górę po jednym naciśnięciu. W nowszych modułach po 95 chyba nie ma z tym problemu. Temat był na forum, ktoś twierdził, że powinna jechać i w starszych modułach, ale nie znalazłem nic na ten temat czy się da i jak to ewentualnie poprawić.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
czarna_lwica
- Nowicjusz

Mam golfa z 93 roku i z przodu wystarczy nacisnąć i szyby same schodzą w dół a w górę trzeba trzymać do końca. A z tyłu trzeba trzymać chyba cały czas w obie strony ale nie jestem pewien bo z tyłu nie jeżdżę 
Ostatnio zmieniony pn paź 29, 2007 10:03 przez spec, łącznie zmieniany 1 raz.
-
czarna_lwica
- Nowicjusz

-
czarna_lwica
- Nowicjusz